Het ontstaan van FootballDesign

In een eerder blogbericht vertelden we al kort over het ontstaan van FootballDesign. Na een toch wel uitzichtloze periode zonder voetbalreizen zijn wij op zoek gegaan naar een alternatieve business waarin we onze passie voor voetbal kunnen laten terugkomen.

In de afgelopen jaren hebben we gemerkt hoe sterk de passie van veel mensen is voor voetbal in het algemeen of voor een bepaalde voetbalclub. Koning voetbal regeert de wereld… Covid-19 heeft deze fantastische passie bij veel mensen toch enigszins weggenomen. Voetbal in lege stadions betekent simpelweg geen sfeer en geen beleving.

Als team hebben we daarom gezocht naar een product of dienst waarmee we de passie voor voetbal weer terug kunnen brengen in de ‘huiskamer’ van de mensen.

Een onvergetelijke herinnering…
VoetbalreizenXL heeft er altijd naar gestreefd om mensen een onvergetelijke ervaring te bieden. Een herinnering voor het leven… Hierbij hebben we vaak gekeken hoe we een dergelijke herinnering tastbaar kunnen maken zodat mensen nog vaak zullen terugdenken aan hun voetbalreis.

Met dit in het achterhoofd is het idee ontstaan om voetbal gerelateerde kunstobjecten te ontwikkelen die een blijvende herinnering of associatie zijn van onze gedeelde passie, voetbal.

Met FootballDesign willen we hoogwaardige design producten in de markt zetten. Een herinnering voor het leven of simpelweg als kunstobject aan de muur in de woonkamer, slaapkamer, het kantoor of de sportkantine.