Kennismaking met Fabryk Werkt!

In de zoektocht naar een mogelijke productiepartner blijken we dichtbij huis over diverse gespecialiseerde bedrijven te beschikken. We nemen contact op met Esther van Fabryk Werkt om onze ideeën vrijblijvend te bespreken. Fabryk ontwerpt en produceert handgemaakte wanddecoratie voor zowel de particuliere als zakelijke markt. De unieke geometrische vormen van Fabryk zie je steeds vaker in de woonkamers terugkomen.

In het eerste telefonische contact met Esther vertellen we over onze plannen en maken een afspraak om eens nader kennis te maken onder het genot van een kop koffie. Tijdens deze meeting delen we onze ideeën en brainstormen we over diverse mogelijkheden van samenwerking.

Esther vertelt ons tijdens de eerste kennismaking over het bestaansrecht van Fabryk. Het bedrijf wil bruggen bouwen om jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt te laten ontplooien en ontwikkelen. Studenten, inpakkers, begeleiders van de dagbesteding, iedereen kan en mag meedenken over de ontwikkeling van nieuwe producten.

Naast de kwaliteit van de producten van Fabryk spreekt het sociale aspect van het bedrijf ons enorm aan. Met een samenwerking tussen FootballDesign en Fabryk kunnen we een steentje bijdragen aan de goede en sociale intenties van het bedrijf en de ontwikkeling van talent.

Van idee tot ontwerp tot productie
In samenwerking met een externe designer gaan we na een aantal gesprekken aan de slag om onze ideeën om te zetten in fysieke producten. Een spannend proces waarin we onze gedachten hopelijk terug gaan zien in échte tastbare designproducten!

We laten ons verrassen met verfrissende ontwerpen…