De ultieme unboxing experience?! Duurzaam en verrassend

Nu onze eerste producten van de spreekwoordelijke band rollen wordt het tijd om serieus na te denken over het verpakken van onze geweldige producten en natuurlijk het verrassen van onze klanten met een ultieme ‘unboxing experience’.

Op social media vliegen de unboxing video’s je zo af en toe om de oren, maar wat komt er eigenlijk kijken bij een goede verpakking en op welke manier kan een product zowel aantrekkelijk als veilig en duurzaam verpakt worden?

Kiezen voor de juiste verpakking
Aangezien we waarschijnlijk veelal te maken krijgen met grote producten die toch breekbaar kunnen zijn staat veiligheid voorop bij het selecteren van de benodigde verpakkingsmaterialen. De jarenlange ervaring van de mensen van Fabryk heeft ons geholpen om de juiste dozen en het juiste beschermingsmateriaal te kiezen. Stevig en voorzien van de juiste opvulling om producten veilig te vervoeren.

Label voor herkenbaarheid en merkbekendheid
Om het merk FootballDesign meer bekendheid te geven, wordt een mooi leren label toegevoegd aan al onze producten. Dit zorgt voor een stoere, maar zeker ook duurzame uitstraling. Natuurlijk hopen wij dat steeds meer voetballiefhebbers een FootballDesign item aan de muur hangen.

Flyer winactie – Win je aankoopbedrag terug
In onze verpakking vind je ook een leuke flyer waarin in het kort iets over onze organisatie wordt verteld. We overspoelen je niet alleen met informatie over ons bedrijf, je kunt namelijk ook iets winnen door mee te doen aan onze foto winactie.

Wij vinden het enorm leuk om onze verkochte producten uiteindelijk in het interieur van mensen terug te zien. Daarom vragen wij om de mooiste foto’s met onze FootballDesign producten met ons te delen. Door dit te doen maak je kans op het winnen van leuke prijzen.

Aandacht voor mens, milieu en omgeving
Bij al onze keuzes proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met mens, milieu en omgeving. Een groot deel van onze verpakkingsmaterialen zijn gemaakt van duurzaam materiaal en waar mogelijk ingekocht bij lokale partners. Hiermee denken we aan het milieu en steunen we onze lokale ondernemers. Juist nu!

Een cadeautje voor jezelf?
Tenslotte begrijpen we goed dat onze producten leuk zijn als cadeau voor jezelf. Het uitpakken van onze producten moet daarom ook voelen als een feestje.

Maar… zoals bij vrijwel ieder feestjes kunnen we nog niet alles verklappen. We verrassen iedereen graag met onze verpakkingen en producten.