De onthulling: van idee tot designproduct!

Van zaadje tot bloem… Van idee tot designproduct

Een aantal maanden geleden zijn we met ons team begonnen met brainstormen over het opzetten van een alternatieve business nadat ons reisbureau door Corona compleet lam gelegd is. Het concept FootballDesign is reeds geboren, maar daarmee is natuurlijk nog geen fysiek product ontwikkeld. De geboorte van FootballDesign was achteraf gezien het begin van een periode vol met brainstormsessies, diverse overleggen met Esther van Fabryk Werkt en sparren met de betrokken grafisch designer.

Inmiddels zijn we weer een paar week verder en met trost kunnen we inmiddels van de daken schreeuwen dat onze ideeen zijn omgedoopt in fraaie voetbalgerelateerde kunstobjecten. We hebben deze week de eerste producten van de spreekwoordelijke band zien rollen. De producten die we gezamenlijk hebben bedacht komen eindelijk écht tot leven en zijn gereed om huiskamers, kinderkamers en/of kantoren te veroveren. 

Tot onze enthousiasme zijn de fysieke producten nog vele malen mooier dan op het scherm. Het gevoel van hout, de kleine details of grove lijnen, maar ook de strakke uitstraling van het zwart MDF maken onze producten af! 

Waxkleuren voor een unieke uitstraling

De designs in zwart MDF zijn prachtig en geven een moderne look and feel. Toch zijn er ook nog mogelijkheden om onze producten in een speciale waxkleur te bestellen. De waxkleuren zorgen voor een prachtige bronzen, zilveren of gouden tint. De toevoeging van metallic zorgt bij (dag)licht voor een fraaie glinstering. 

De laatste loodjes

Komende periode staat voor ons in het teken van fotografie en het afronden van de website zodat we met onze producten de markt op kunnen. We hopen binnen een aantal weken definitief onze website te lanceren en te starten met de verkoop via partner Bol.com. 

Shout out naar een heleboel toppers!

Graag bedanken we alle mensen van Fabryk Werkt voor de realisatie van onze eerste productlijn. Alle deelnemers van FBRK-werkt hebben geweldig werkt geleverd aan onze eerste producten. Verder bedanken we Eefje voor de prachtige grafische ontwerpen die uiteindelijk de basis zullen vormen tot de collectie van FootballDesign.