Home » Affiliate programma

Affiliate programma

Partner worden van FOOTBALLDESIGN

Heb je een website waarmee je graag wat wilt (bij)verdienen? Met de promotie van de producten van FootballDesign is dit mogelijk. Met ons affiliate programma krijg jij als website eigenaar een vergoeding voor iedere bestelling die een bezoeker bij ons plaats wanneer deze via een link of banner vanaf jouw website binnenkomt.

In het kort over FOOTBALLDESIGN

Met FootballDesign willen we hoogwaardig design producten in de markt zetten dat in meerdere omgevingen goed tot zijn recht komt. Een herinnering voor het leven of simpelweg als kunstobject aan de muur in de woonkamer of slaapkamer.

In ons assortiment vind je een ruim aanbod unieke design producten voor de échte voetballiefhebber. We hopen dat onze klanten jarenlang kunnen genieten van onze producten. Naast onze standaard producten bieden we graag mogelijkheden voor maatwerk om zodoende aan een expliciete wens van onze klant te voldoen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Via ons onafhankelijke partnerprogramma bij Tradetracker.com bieden wij een vergoeding van 10% van iedere verkoop. Met een gemiddelde orderwaarde van ongeveer 200 euro kan dit snel oplopen.

Wanneer je onze producten wilt promoten dan kan je gebruik maken van diverse formaten banners, vele tekstlinks en een complete datafeed waarmee onze producten ingeladen kunnen worden in jouw website.

Waarom aanmelden voor de campagne van FOOTBALLDESIGN
  • Gebruiksvriendelijke webshop in populaire nichemarkt
  • Aantrekkelijke vergoedingen voor publishers
  • Unieke producten welke elders niet te koop zijn
  • Aantrekkelijke prijzen en mogelijkheden
  • Conversie gerichte webshop met hoog
Samenwerken?

Vragen of opmerkingen over de campagne? FootballDesign staat open voor suggesties of vragen voor een succesvolle samenwerking. Aanmelden voor ons affiliate programma werkt erg eenvoudig. Via de website Tradetracker.com is alle informatie te vinden over een mogelijke samenwerking met FootballDesign. Meld je aan op de website van Tradetracker.com aan als publisher en kies voor het partner programma van FootballDesign.

Website Tradetracker