De onthulling: van idee tot designproduct!

Van zaadje tot bloem... Van idee tot designproduct. Het concept FootballDesign is reeds geboren, maar daarmee is natuurlijk nog geen fysiek product ontwikkeld. Een spannende periode met mooie uitdagingen. Stapje voor stapje komen we verder!

Verder lezen

De ultieme unboxing experience?! Duurzaam en verrassend

Nu onze eerste producten van de spreekwoordelijke band rollen wordt het tijd om serieus na te denken over het verpakken van onze geweldige producten en natuurlijk het verrassen van onze klanten met een ultieme 'unboxing experience'.

Verder lezen

Kennismaking met Fabryk Werkt!

In de zoektocht naar een mogelijke productiepartner blijken we dicht bij huis over diverse gespecialiseerde bedrijven te beschikken. We nemen contact op met Esther van Fabryk Werkt om onze ideeën eens vrijblijvend te bespreken. Er was meteen een goede klik!

Verder lezen

Het ontstaan van FootballDesign

In een eerder blogbericht vertelden we al kort over het ontstaan van FootballDesign. Na een toch wel uitzichtloze periode zonder voetbalreizen zijn wij op zoek gegaan naar een alternatieve business waarin we onze passie voor voetbal kunnen laten terugkomen.

Verder lezen

Corona legt voetbalreisbureau volledig lam

Op 11 maart 2020 bezoeken we met het team van VoetbalreizenXL en een groot aantal klanten de Champions League wedstrijd Liverpool FC - Atletico Madrid. Een prachtige wedstrijd met een geweldige ambiance zoals we dat van een volgepakt Anfield kennen.

Verder lezen