Toont alle 17 resultaten

Exlusieve football designs kopen

In ons assortiment vind je een groot aanbod aan exclusieve wanddecoratie van hout gerelateerd aan de mooie sport voetbal. Vanuit eigen passie en liefde voor het voetbal hebben wij een select aantal unieke objecten ontworpen en deze omgezet naar houten wanddecoratie. Deze wanddecoratie kun je kopen in verschillende kleuren en afmetingen waardoor ze passen bij ieder interieur en type kamer in huis. Of je nu gaat voor een design in de woonkamer, slaapkamer, keuken of mancave, alles is mogelijk.

Wanddecoratie geschikt voor iedere voetballiefhebber

In ons assortiment vind je voor iedere voetballiefhebber een Football Design die zal passen in zijn of haar kamer. Zo hebben we verschillende categorieën wanddecoratie, zoals klassiekers, logo’s van clubs, populaire spelers en specials. Deze houten wanddecoratie is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen om op te hangen in iedere soort kamer in huis. In de categorie specials vind je Football Designs als Limited Editions, omdat ze zijn afgewerkt met epoxy hars. Hierdoor is iedere vorm uniek en heeft het een exclusieve uitstraling.

Hoe worden de Football Designs gemaakt?

Door een team van designers zijn onze unieke voetbal objecten digitaal ontworpen. Het digitale ontwerp wordt vervolgens met een laser uit één houten oppervlakte gefreesd waarna het exclusieve Football Design ontstaat. Alle wanddecoratie wordt na het frezen volledig met de hand bewerkt, geschuurd en eventueel naar wens in kleur gelakt. Tevens vind je bij ons Limited Edition wanddecoratie die voorzien zijn van epoxy kleuren.

Gemaakt van MDF hout

Onze Football Designs worden gemaakt van zwart of neutraal MDF hout. MDF staat voor Medium Density Fibreboard en bestaat uit meerdere lagen fijne houtvezels en kunsthars. Het voordeel van MDF hout is dat het een glad oppervlakte is, zonder splinters en het een hoge dichtheid en stabiliteit heeft. Hierdoor is het hout fijn bewerkbaar en heeft het een hoge kwaliteit wanneer het bij jou thuis aan de muur hangt.