Toont alle 6 resultaten

Wanddecoratie klassiekers

Ben jij op zoek naar stijlvolle en klassieke wanddecoratie? Geen standaard schilderij of wandplank aan de muur, want wat te denken van een handgemaakt voetbalveld, klassieke voetbalschoen of gepersonaliseerd voetbalshirt. Onze designs zullen extra sfeer aan iedere kamer geven en zijn middels de vele kleuren te matchen met elke stijl en type inrichting. We hebben ervoor gekozen om een aantal algemene elementen uit het voetbal op te nemen in ons assortiment. Niet specifiek gericht op een bepaalde club of speler, want van het “spelletje” voetbal houdt iedereen.

Unieke wanddecoratie van hout

Alle klassieke designs uit ons aanbod zijn door onze designers ontworpen waardoor ze uniek van aard zijn. Deze wanddecoratie is gemaakt van zwart of neutraal MDF hout. De designs worden uit één houtenplaat gefreesd en vervolgens helemaal met de hand geschuurd, bewerkt en eventueel naar wens gewaxt met een bepaalde kleur uit ons assortiment. Op deze manier kun je het design passend maken aan jouw stijl en type interieur. Bij ons vind je voor iedere type kamer een geschikt design. Een gepersonaliseerd voetbalshirt is bijvoorbeeld erg leuk om aan de muur te hangen in de kinderkamer, het voetbalveld in de woonkamer of de voetbal in het kantoor aan huis.

Limited Edition klassiekers

Naast de oorspronkelijke kleuren van het hout en de Football Designs in kleuren vind je bij ons Limited Edition wanddecoratie. Deze producten zijn na volledige bewerking als kunstobject opgemaakt met epoxy hars. Epoxy hars zorgt voor unieke kleuren van de wanddecoratie en voor een uniek plaatje in jouw kamer. Verschillende kleuren epoxy worden met elkaar gemixt om hier één geheel van te maken. Het betreft een uniek design, omdat je het de tweede keer nooit exact hetzelfde na kunt maken. Tevens geeft epoxy de wanddecoratie een beschermende en glimmende laag wat eruit ziet als pure luxe en schoonheid.