Toont alle 8 resultaten

Unieke logo's Football Design

Onze logo’s van verschillende populaire clubs zijn uniek van aard en speciaal door een team van designers voor ons ontworpen. Omdat de wanddecoratie gefreesd wordt uit één houten plaat, mogen er geen losse onderdelen in de logo’s bestaan. Hierdoor zijn de Football Design logo’s her en der in detail aangepast en speciaal op maat gemaakt om te kunnen frezen. Deze logo’s zijn gemaakt van hoge kwaliteit zwart of neutraal MDF hout met een dikte van 18mm. Nadat ze uit het hout gesneden zijn worden de wanddecoratie vormen helemaal met de hand geschuurd, bewerkt en eventueel naar wens in kleur gezet met onze wax. Ieder item is uniek en wordt speciaal voor jou op maat gemaakt.

Logo’s beschikbaar in kleur en epoxy

De wanddecoratie logo’s kunnen besteld worden in de oorspronkelijke kleur van het MDF hout, dit is neutraal of zwart. Je kunt er echter ook voor kiezen om één van de logo’s te bestellen in kleur en deze te matchen met jouw eigen stijl of inrichting van de kleur. Per item hebben wij meerdere kleuren decowax beschikbaar waardoor je het LFC. logo bijvoorbeeld kunt bestellen in het rood, geel of zilver.
Naast de standaard kleuren decowax hebben wij ook Limited Edition logo’s op voorraad. Deze logo’s zijn met passende kleuren epoxy hars gelakt waardoor de wanddecoratie een uniek kunstwerk is geworden. De kunstwerken hebben opvallende luxe kleuren en de epoxy zorgt tevens voor een beschermende laag op het hout en enorm lange levensduur.

Logo op maat laten maken

In ons aanbod hebben wij logo’s van onze meest populaire clubs gekozen. Staat jouw gewenste club hier niet tussen of heb je een ander idee over bepaalde logo’s? Wij kunnen logo’s op maat laten ontwerpen en dit omzetten wanddecoratie van hout. Daarnaast is het mogelijk om een logo te laten maken van bijvoorbeeld je sportvereniging of bedrijf. Hoe gaaf zou het zijn een houten logo van je vereniging in de kantine te hebben hangen of het logo van je bedrijf aan de muur in het kantoor?