Toont alle 4 resultaten

Voetballer als wanddecoratie

Ben jij op zoek naar een échte uitblinker in de woonkamer, eetkamer, slaapkamer of kantoor? De voetballers van Football Design zijn uniek, handgemaakt en hebben een luxe uitstraling in iedere kamer. Deze sterspelers uit de voetballerij zijn door ons team van designers helemaal op maat ontworpen zodat ze geschikt zijn als wanddecoratie van hout. Deze spelers zijn gemaakt van zwart of neutraal MDF hout met een dikte van 18mm waardoor ze een stevige kwaliteit hebben. Zodra de spelers uit het hout gefreesd zijn worden ze handmatig bewerkt, geschuurd en eventueel in kleur gezet met wax.

Spelers in verschillende stijlen

Waar Ronaldo en Messi een compleet andere stijl hebben is het bij ons ook mogelijk om de spelers in verschillende stijlen te bestellen. De voetballers kunnen allereerst in de oorspronkelijke kleur van het hout (neutraal of zwart) aan de muur gehangen worden. Daarnaast kun je de wanddecoratie ook bestellen in je gewenste kleur. Wij hebben meerdere kleuren decowax beschikbaar wat tevens zorgt voor een beschermende laag lak op het hout. Op deze manier kun je de wanddecoratie matchen met je eigen stijl of type inrichting van de kamer.

Epoxy hars

Naast de kleuren wax hebben wij ook Limited Edition spelers in ons assortiment die voorzien zijn van kleuren epoxy hars. Deze voetballers zijn uniek en kunnen onmogelijk nagemaakt worden, omdat ze met de hand zijn bewerkt tot een kunstobject.