Enig resultaat

Muurcirkels van voetbalstadions en sfeer kopen

Haal de sfeer van één van jouw favoriete voetbalstadions in huis en hang deze muurcirkels aan de wand in, bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer of mancave. Bij ons kun je muurcirkels met betrekking tot diverse voetbalstadions bestellen. Deze zijn beschikbaar in twee soorten materiaal en verschillende afmetingen. Zodoende kun je één of meerdere muurcirkels matchen met jouw interieur in huis of de grootte van de kamer.

De tip van Football Design

Aan te raden is om meerdere voetbal muurcirkels aan elkaar te koppelen en hier één hangend geheel van te maken. Je kunt ervoor kiezen om onze muurcirkels in verschillende afmetingen te bestellen en hier één mooi sfeerbeeld bij jou in de kamer van te maken. Op deze manier profiteer je tevens van leuke staffelkortingen die worden getoond bij de producten.

Muurcirkel ontwerpen

Staat jouw favoriete voetbalstadion of mooiste sfeermoment niet tussen ons assortiment aan muurcirkels? Niet getreurd, want bij Football Design is het mogelijk om een eigen muurcirkel te ontwerpen. Kies de gewenste afmeting, het materiaal van de muurcirkel en upload een eigen foto/ afbeelding. Creëer op deze manier een eigen sfeerbeeld in huis!