Home » Wanddecoratie design op maat

Wanddecoratie design op maat

Ben jij op zoek naar unieke wanddecoratie van hout en heb je leuke ideeën of een eigen ontwerp? Het is mogelijk om bij ons een exclusief design op maat te laten maken. Hoe gaaf is het wanneer je als voetbalclub of bedrijf bijvoorbeeld een eigen logo als houten wanddecoratie aan de muur hebt hangen in het kantoor, businessruimte, de vergaderruimte of kantine!

Naast logo’s kunnen wij alle unieke ontwerpen of tekeningen omzetten naar houten wanddecoratie, precies zoals jij voor ogen hebt. Geometrisch of niet, van klein tot groot formaat, en dat beschikbaar in alle kleuren. Naast de standaard kleuren Decowax kan het design ook in de basiskleur hout of epoxy geleverd worden. Met epoxy worden meerdere kleuren hars over het unieke design gegoten wat een exclusief kunstwerk op zal leveren.

Unieke houten wanddecoratie ontwerpen

Naast dat wij exclusieve Football Designs hebben geproduceerd kun jij unieke houten wanddecoratie laten ontwerpen. Bijvoorbeeld om jouw bedrijf, merk of winkel een prachtige en gepersonaliseerde uitstraling te geven. Hoe werkt dit precies?

Aan te leveren informatie:

  • Het ontwerp: dit kan een logo, bestand, afbeelding of eigen gemaakte tekening zijn.
  • Het gewenste formaat van het exclusieve design. Op deze manier kan je de wanddecoratie passend maken binnen iedere kamer.
  • De gewenste kleur van het design. Dit kunnen de kleuren Decowax …. of epoxy zijn.
  • Overige wensen / opmerkingen met betrekking tot het te ontwerpen design.

Aan de hand van deze aangeleverde informatie zal onze design studio de wensen op maat gaan ontwerpen tot een digitaal design.

Ter goedkeuring zal dit design bij jou aangeleverd worden om te kijken hoe het resultaat lijkt. Vervolgens kan het nog op maat aangepast worden om het tot in de puntjes klaar te gaan maken voor productie.

Vragen?

Heb jij nog vragen over het op maat laten ontwerpen van een uniek design als wanddecoratie? Neem dan eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan graag voor jou of het bedrijf klaar met een passend advies. Tevens kun je hieronder enkele voorbeelden ter inspiratie bekijken.