Home » Exclusieve voetbalkunst

Exclusieve voetbalkunst

De Football Designs die vanuit eigen voorraad aangeboden worden zijn allemaal uniek en hebben een exclusief design. Met ons team hebben wij een aantal voetbalgerelateerde objecten samengesteld. Alle vormen en figuren zijn vervolgens door professionele designers ontworpen tot een exclusief Football Design. Deze designers zijn specialist in het ontwerpen van houten wanddecoratie, want het moet voldoen aan bepaalde eisen en voorwaarden. De vormen en figuren moeten namelijk geschikt zijn om uit hout gefreesd of gelaserd te kunnen worden.

Nog luxer en exclusiever zijn de houten wanddecoraties gestyled in epoxy kleuren. Door middel van epoxy worden unieke kleuren met glanzende laag op het design aangebracht wat een Limited Edition van de wanddecoratie oplevert. Wanneer wij epoxy op de houten wanddecoratie aanbrengen kan je het de tweede keer nooit hetzelfde namaken, daarom zijn deze designs uniek en nog exclusiever. De designs met epoxy worden ontworpen door ons team van stylisten met oog voor detail en kunst. Of terwijl “Art of Football”.

Design op maat

Voldoet één van onze designs toch niet helemaal aan jouw wensen, maar heb je wel vertouwen in de houten wanddecoratie en onze productie? Laat dan een exclusief houten design op maat ontwerpen en produceren. Je kunt ervoor kiezen een bestaand design een eigen tintje te geven, zoals een bepaalde kleur of epoxy uitstraling. Daarnaast kan je ook een eigen logo of naam bij ons aanleveren om te laten ontwerpen tot te frezen design. Vervolgens wordt het design helemaal op maat geproduceerd en eventueel met kleur gelakt. Hoe indrukwekkend zou het zijn een eigen logo in epoxy kleuren aan de muur in jouw kantoor te hebben hangen?

Bekijk al onze designs