Home » Metalen wanddecoratie

Metalen wanddecoratie

Wanddecoratie zijn er in verschillende vormen en maten. Zo kun je er voor kiezen om met behulp van metalen wanddecoratie een stoere industriële woon- en of slaapkamer te creëren. Wanddecoratie van metaal is momenteel enorm in trek en is dan ook een van de populairste vormen van decoratie op het moment. In veel woonkamers zie je de moderne metalen figuren terugkomen. Wanneer jij op zoek bent naar iets anders kies dan voor onze houten wanddecoraties. Bij Football Design zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van houten wanddecoratie. Indien gewenst in de looks van metalen wanddecoratie.

Wanddecoratie metaal cirkels

Net als bij metalen wanddecoratie zijn ook onze houten varianten in verschillende figuren verkrijgbaar. Met de verschillende figuren, denk aan een voetbal, de spelers of het veld, maak ook jij in een handomdraai van jouw saaie woonkamer een inspirerende moderne woonkamer. Al onze wanddecoraties zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Door gebruik te maken van metaalkleuren geven wij onze houten wanddecoraties de uitstraling van een metalen wanddecoratie. Populaire kleuren zijn: black, wood, bronze metallic, chalky grey en copper metallic.

Metalen voetbal wanddecoratie

Wat ons uniek maakt zijn dat wij niet enkel blokken, schijven en cicles gebruiken. Ons assortiment bestaat uit metalen wanddecoratie gerelateerd aan voetbal. Met onze unieke Football Designs haal je enorm veel sfeer in huis, mede omdat ze te bestellen zijn in verschillen kleuren, formaten en soort materiaal (Dibond of Forex). Onze top 5 wanddecoratie in metaal kleuren zijn:

Wanddecoratie metaal kleuren kopen

De prijzen van metalen wanddecoratie kunnen enorm uiteen lopen. Zo kun je er natuurlijk voor kiezen een van de vele goedkope wanddecoratie producten van een winkel als de Action kiezen. Dit is een massa product welke je waarschijnlijk veel vaker gaat tegenkomen. Wil jij een unieke wanddecoratie kies dan voor een van onze producten. Al onze producten zijn uniek, worden in kleine oplages uitgebracht, zijn met de handgemaakt in onze eigen fabriek en hebben een zeer hoge kwaliteitsstandaard! Als een echte designer bepaal je natuurlijk zelf de kleur van “het metaal” van jouw unieke voetbal wanddecoratie!