Home » Ons verhaal

Ons verhaal

FootballDesign is een bedrijf dat opgericht is door twee jeugdvrienden Sidney van Riesen en Martijn Duker. Beide mannen zijn tevens eigenaar van voetbalreisbureau VoetbalreizenXL. Nadat het Corona-virus de reiswereld compleet stil gelegd heeft, zijn Sidney en Martijn met hun team op zoek gegaan naar de mogelijkheid om binnen hun gezamenlijke passie, namelijk voetbal, een alternatief bedrijf op te zetten.

“We hebben gezocht naar een product of dienst dat nauw verband houdt met ons andere bedrijf VoetbalreizenXL. Sfeer, reizen en een onvergetelijke ervaring zijn kernwoorden die bij VoetbalreizenXL dagelijks aan de orde zijn. Middels een brainstorm hebben we gezocht naar de mogelijkheid om deze unieke herinneringen te vereeuwigen in een product.”

Martijn Duker

Met FootballDesign willen we hoogwaardig design producten in de markt zetten dat in meerdere omgevingen goed tot zijn recht komt. Een herinnering voor het leven of simpelweg als kunstobject aan de muur in de woonkamer of slaapkamer.

In ons assortiment vind je een ruim aanbod unieke design producten voor de échte voetballiefhebber. We hopen dat onze klanten jarenlang kunnen genieten van onze producten. Naast onze standaard producten bieden we graag mogelijkheden voor maatwerk om zodoende aan een expliciete wens van onze klant te voldoen.

Samenwerking met Fabryk Werkt

In de zoektocht naar een mogelijke samenwerkingspartner zijn we terecht gekomen bij Fabryk Werkt uit Donkerbroek. Dit bedrijf produceert in opdracht van Fabryk Design duurzame en houten design producten voor zowel de particuliere als zakelijke markt. FBRK staat voor puur en eerlijk design. Ontworpen, geproduceerd en gefaciliteerd in Friesland.

Het bedrijf wil bruggen bouwen om jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt te laten ontplooien en ontwikkelen. Ook heeft het bedrijf een gezonde visie op het vlak van duurzaamheid en het milieu. Fabryk Werkt kiest voor een samenwerking met FootballDesign om zodoende op termijn meer mensen met afstand tot de arbeidsmarkt een kans te kunnen bieden.

“We hopen met deze samenwerking tussen FootballDesign en FBRK een steentje bij te dragen aan de goede en sociale intenties van het bedrijf en de ontwikkeling van talent.”

Want jij wil toch ook een voetbal kunstwerk aan de muur?

Bekijk unieke wanddecoraties