Home » Wanddecoratie eetkamer

Wanddecoratie eetkamer

Op zoek naar een leuk voetbal object aan de wand bij de eettafel om hier meer sfeer en gezelligheid te creëren? De eetkamer is dé belangrijkste plek in jouw woning. “Het avondeten is misschien wel het enigste moment van de dag waarop wij ons kunnen verbinden, en onze individuele bezigheden achter ons kunnen laten. Het is ook een tijd om te ontspannen, onszelf weer op te laden, te lachen, verhalen te vertellen en de ups-and-downs van de dag door te spreken, terwijl je een gevoel ontwikkelt van wie je als familie bent”, aldus dr. Anne Fishel – klinisch psycholoog en auteur van het boek Home For Dinner. Het is dus erg belangrijk dat de eetkamer een leuke uitstraling en inrichting heeft, bij ons vind je unieke wanddecoratie eetkamer in verschillende vormen en maten gerelateerd aan voetbal.

Unieke wanddecoratie voor in de eetkamer

Bij Football Design vind je unieke wanddecoratie voor in de eetkamer of nabij de eettafel. Onze designs en wanddecoratie van hout wordt door onze medewerkers ontworpen en volledig met de hand bewerkt, geschuurd en eventueel gelakt. Iedere vorm van wanddecoratie is dus uniek, omdat deze op maat gemaakt wordt. Voor iedere klant opnieuw, dus geen productie van honderden vormen tegelijk. Dat is ook gelijk de kracht van Football Design, je kunt kiezen voor ons bestaande aanbod of zelf een ontwerp aanleveren voor de wanddecoratie. Daarnaast vind je bij ons unieke muurcirkels van Forex of Dibond materiaal in de relatie tot voetbal en voetbalsteden.

Muurcirkels nabij de eettafel

Vind jij het leuk om een hoge kwaliteit muurcirkel te gebruiken om jouw eetkamer meer sfeer en uitstraling te geven? Bij ons vind je diverse muurcirkels die geschikt zijn om nabij de eettafel op te hangen. Deze muurcirkels zijn geschikt voor kinderen en ook hebben wij een groot aanbod met betrekking tot populaire voetbalsteden. Staat jouw lievelingsobject hier niet tussen? Ga dan een eigen muurcirkel ontwerpen met een unieke ervaring of persoonlijke afbeelding! Onze top 3: