Home » Wanddecoratie kantoor

Wanddecoratie kantoor

Ga je verhuizen en moet je een nieuw kantoor inrichten of wil je het huidige kantoor meer stijl en uitstraling geven? Bij ons vind je wanddecoratie voor kantoor in verschillende vormen, thema’s en formaten. Allemaal gerelateerd aan voetbal. Creëer een sfeervolle, rustgevende of juist inspirerende werkomgeving met onze houten wanddecoratie of hoge kwaliteit voetbal muurcirkels. Of kies jij voor één of meerdere muurcirkels om het kantoor om te toveren naar een bepaalde omgeving, zoals het prachtige Barcelona of Rome?

Wanddecoratie kantoor kopen

Wanddecoratie kantoor kopen? Bij Football Design vind je alleen maar unieke wanddecoratie in de vorm van voetbal objecten en echte figuren, zoals Messi en Ronaldo. Onze wanddecoratie is uniek, omdat het per stuk door ons ontworpen wordt en vervolgens uit een houtenplaat gesneden wordt. Hierna wordt alle houten wanddecoratie door onze medewerkers met de hand bewerkt, geschuurd en naar wens gelakt. Je kan kiezen uit de oorspronkelijke kleur van het hout of geef je wanddecoratie de kleur van jouw huisstijl of design.

Creëer een inspirerende en sfeervolle werkomgeving

Ter inspiratie en effectiviteit van je medewerkers is het belangrijk een sfeervolle werkomgeving te hebben. Op deze manier krijg je meer energie om te werken en creatieve ideeën wat tegenwoordig natuurlijk van groot belang is. Maak in je kantoor gebruik van meerdere kleuren, zuurstofrijke planten en mooie wanddecoratie om de inrichting compleet te maken. Ook kun je bij ons een eigen muurcirkel ontwerpen in stijl van jouw bedrijf of in relatie tot jouw werkzaamheden.