Home » Wanddecoratie keuken

Wanddecoratie keuken

Een goede voorbereiding is het halve werk zegt men wel eens. Een lekker gerecht wordt natuurlijk klaargestoomd in de keuken, het is dan ook een kamer vaal je veel tijd doorbrengt. Een compleet nieuwe keuken inrichten of ben je op zoek naar meer sfeer en uitstraling in je keuken? Unieke wanddecoratie geschikt voor in de keuken vind je bij Footballdesign.nl. Neem eens een kijkje in onze keuken bij de houten Football designs of muurcirkels in relatie tot bekende voetbalsteden. Ons team staat voor jou klaar en onze messen zijn geslepen voor een uniek ontwerp bij jou aan de wand.

Wanddecoratie keuken kopen

Ben je onder de indruk geraakt van onze uniek gemaakte voetbal producten? Keuken wanddecoratie kopen doe je betrouwbaar en helemaal op maat bij Football Design. Wij hebben diverse wanddecoratie van hout en muurcirkels op voorraad beschikbaar wat erg snel geleverd kan worden. Echter worden de meeste figuren en vormen na ontvangst van een bestelling op maat gemaakt waardoor ieder product echt uniek is. Iedere vorm, symbool of voetballer wordt met een machine uit een houtenplaat gesneden. Vervolgens wordt deze vorm door onze medewerkers met de hand bewerkt, geschuurd en eventueel gelakt. Je kunt de keuken wanddecoratie kopen in de oorspronkelijke kleur van het hout of de kleur matchen met jouw design of stijl van inrichting. Hierbij hebben wij vier verschillende luxe kleuren in ons assortiment van hoogwaardige kwaliteit lak.

Diverse wanddecoratie voor in de keuken

Voor ieder thema passend bij de keuken hebben wij wanddecoratie beschikbaar. Onze meest verkochte producten zijn de algemene voetbal vormen en figuren van hout. Bijvoorbeeld het houten voetbalveld of de voetbal.
Naast de houten wanddecoratie hebben wij ook veel voetbal gerelateerde muurcirkels in ons assortiment. Deze muurcirkels hebben we beschikbaar in verschillende materialen en afmetingen. Hierop staan schitterende afbeeldingen weergegeven van populaire voetbalsteden, zoals Londen en Parijs. Daarnaast is het mogelijk om een eigen muurcirkel te ontwerpen met een mooie herinnering die past in jouw keuken.