Home » Wanddecoratie kinderkamer

Wanddecoratie kinderkamer

Een compleet nieuwe kinderkamer inrichten of is de huidige kamer van je kinderen toe aan een nieuwe uitstraling? Bij Footballdesign.nl vind je kinderkamer wanddecoratie in vele vormen en formaten gerelateerd aan voetbal, voor ieder kind iets leuks. Van vormen en figuren van hout tot aan kinderkamer muurcirkels.

Wanddecoratie kinderkamer kopen

Verschillende wanddecoratie voor op de kinderkamer, zoals houten vormen en muurcirkels hebben wij op voorraad beschikbaar. Deze wanddecoratie wordt in onze fabriek allemaal op maat gemaakt en handmatig bewerkt, geschuurd en eventueel gelakt. Het is mogelijk om onze voetbal vormen en figuren te kopen in vier verschillende kleuren, deze kun je dus matchen met het design van jouw kinder slaapkamer. Bij het bestellen kun je eenvoudig de gewenste kleur en het meest geschikte formaat selecteren en bestellen. Van iedere houten wanddecoratie hebben we twee formaten en de wandcirkels hebben we beschikbaar in vijf groottes. Vervolgens wordt de wanddecoratie in ongeveer een week tijd op maat gemaakt en betrouwbaar verstuurd.

Wanddecoratie voor verschillende thema’s

Bij Football Design vind je wanddecoratie met betrekking tot verschillende thema’s in de voetbalwereld, zoals algemene objecten, spelers en muurcirkels van populaire voetbalsteden. Zoals gezegd kan het op maat gemaakt worden in vier verschillende kleuren of in epoxy stijl. Op deze manier hebben wij voor iedere kinderkamer wat leuks beschikbaar in ons assortiment. Wil je de kinderkamer personaliseren? Laat dan een houten voetbalshirt maken met eigen naam en nummer!

Muurcirkels op de kinderkamer

Naast houten voetbal wanddecoratie hebben wij ook geschikte muurcirkels voor op de kinderkamer. Muurcirkels zijn tegenwoordig helemaal hip en geven uitstraling en kleur aan iedere type kamer, dus ook de slaapkamer voor jouw kinderen. Muurcirkels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en formaten waardoor er altijd eentje past aan de muur in de kinderkamer. Speciaal voor kinderen kun je ook een eigen muurcirkel ontwerpen middels een eigen foto of leuke herinnering.