Home » Wanddecoratie slaapkamer

Wanddecoratie slaapkamer

Moet jij een compleet nieuwe slaapkamer inrichten of ben je flauw van het huidige design van je slaapkamer? Bij Football Design vind je unieke en handgemaakte wanddecoratie om jouw slaapkamer mee op te fleuren. De slaapkamer is dé omgeving waar jij de meeste uren van je leven doorbrengt, volgens Volksgezondheidenzorg was dit in 2019 gemiddeld 6-8 uur per dag. Genoeg motivatie dus om je slaapkamer een leuke en eigen uitstraling te geven. Ga jij voor een rustgevende, spannende, romantische, kleurrijke of juist erg gekke slaapkamer? Slaapkamer wanddecoratie vind je bij ons in de vorm van voetbal vormen en figuren van hout en veelzijdige muurcirkels.

Voetbal vormen als wanddecoratie

In onze webshop vind je een groot assortiment aan houten wanddecoratie in de vorm van voetbal gerelateerde objecten en spelers. Deze houten figuren kun je uitstekend gebruiken als wanddecoratie in de slaapkamer. De vormen van hout worden in onze fabriek uniek ontworpen en helemaal met de hand bewerkt, geschuurd en naar wens gelakt. Zodoende kun je een eigen kleur selecteren bij het bestellen en deze matchen met het design van jouw slaapkamer of inrichting.

Muurcirkels op jouw slaapkamer

Breng sfeer en beleving in jouw slaapkamer met onze schitterende ronde muurcirkels. Muurcirkels als wanddecoratie zijn helemaal hip en geeft een unieke uitstraling aan je slaapkamer of andere ruimte in je huis. Onze wandcirkels zijn te verkrijgen in verschillende materialen en afmetingen zodat er altijd eentje past bij het ontwerp van dé ultieme slaapkamer. Bij Football Design kun je onze bestaande muurcirkels direct bestellen of jouw eigen muurcirkel ontwerpen. Kies de afmeting, het gewenste materiaal, upload jouw foto, tekst of afbeelding en klaar ben je!