Home » Wanddecoratie tuin

Wanddecoratie tuin

Bij Football Design hebben we een groot assortiment wanddecoratie voor binnen en buiten gebruik. Haal met onze voetbal wanddecoratie tuin jouw favoriete vakantiesfeer naar de tuin en vier vakantie in eigen land. Dit met muurcirkels van populaire voetbalsteden die geschikt zijn om buiten op te hangen. Leuk om de schutting, tuinhuisje of overkapping mee te versieren!

Houten wanddecoratie tuin

Met meer dan 1500 zonuren per jaar in Nederland zitten wij Nederlanders graag buiten in onze tuin. Een gezellige tuin voor de zomer geeft rust en geeft een echt gevoel van thuis zijn. Ben jij de tuin aan het vernieuwen en heb jij nog een kale muur en/of lege schutting die wel wat versiering kan gebruiken? Geef dan je tuin extra lading door een van onze houten voetbal wanddecoraties toe te voegen. Fleur je muur of schutting op met leuke wanddecoratie van hout. Hoe leuk is het om Messi, het voetbalveld of het LFC logo op te hangen in bijvoorbeeld een overkapping? Met onze wanddecoratie in je tuin maak je het plaatje compleet.

Tuinposters in de vorm van muurcirkels

Naast een groot assortiment houten wanddecoratie figuren bieden wij ook muurcirkels aan voor tuin en balkon. Met onze wandcirkels maak je van het balkon of overkapping in een mum van tijd een gezellige omgeving. Zie jij jezelf al zitten in een gezellige zithoek onder de overkapping met onze wandcirkel van de Londen Eye of de Eiffeltoren?

Wanddecoratie geschikt voor buiten

De producten in de categorie ‘Wanddecoratie tuin’ zijn uiterst geschikt voor buiten. De categorie van de producten zouden we dan ook net zo goed ‘Wanddecoratie buiten’ kunnen noemen. Heb je een vraag over deze wanddecoraties voor buiten bel gerust, we beantwoorden je vragen graag.