Home » Wanddecoratie woonkamer

Wanddecoratie woonkamer

Op zoek naar meer sfeer, design en een echte eyecatcher in jouw woonkamer? Unieke wanddecoratie voor in de woonkamer vind je bij Football Design. Geen standaard wandplanken, schilderijen of een kale muur, maar bij ons vind je unieke wanddecoratie in de vorm van voetbal gerelateerde vormen en muurcirkels. Ga eens voor wat anders en hang één van onze unieke items boven de bank, de ligstoel, boven de tv of tussen twee ramen. Ga jij voor het voetbalveld als decor of toch de klassieke voetbalschoen?

Unieke wanddecoratie woonkamer kopen

Unieke wanddecoratie voor in de woonkamer kopen doe je enkel en alleen bij Football Design. Een aantal voetbal vormen van wanddecoratie en muurcirkels hebben wij op voorraad beschikbaar die tevens snel en betrouwbaar geleverd kunnen worden. Echter wordt de meeste houten wanddecoratie voor in de woonkamer volledig op maat gemaakt aan de hand van jouw bestelling. Na ontvangst van de bestelling wordt de wanddecoratie in productie genomen waardoor ieder product bij ons uniek is. Het bestelde voetbal gerelateerde figuur of object wordt uit een hoogwaardige kwaliteit houtenplaat gesneden en vervolgens helemaal met de hand bewerkt, geschuurd en eventueel in de lak gezet. Je kan bij het bestellen kiezen uit vier verschillende luxe kleuren, match het met jouw design of inrichting van de woonkamer.

Houten wanddecoratie woonkamer

Onze assortiment aan woonkamer wanddecoratie bestaat grotendeels uit houten vormen en spelers met betrekking tot voetbal. Deze wanddecoratie wordt gesneden uit een MDF houtenplaat en kan besteld worden in haar oorspronkelijke kleur of een aangepaste luxe kleur. Wanneer je kiest voor bijvoorbeeld antique green of metallic gold dan zal het product netjes door onze medewerkers in de lak gezet worden. Dit draagt tevens bij aan bescherming van de wanddecoratie en een langere levensduur. MDF hout wordt gekenmerkt door de gladde oppervlakte waardoor de houten wanddecoratie van hoge kwaliteit is en het een unieke uitstraling heeft.

Muurcirkel als wanddecoratie in de huiskamer

Naast de houten wanddecoratie hebben wij diverse muurcirkels in ons assortiment die perfect in de huiskamer opgehangen kunnen worden. De muurcirkels zijn er in verschillende materialen en formaten, geschikt voor iedere type huiskamer of woonkamer. Zo kan je kiezen uit één van onze bestaande ontwerpen in de vorm van bezienswaardigheden van populaire voetbalsteden. Zoals de Notre Dame uit Parijs of de Big Ben uit Londen. Daarnaast is het ook mogelijk om een eigen muurcirkel voor in de huiskamer te ontwerpen. Upload je foto of afbeelding, kies het materiaal en de afmeting en de muurcirkel zal op maat gemaakt worden.