Home » Winactie

Winactie

FootballDesign is opgericht door én voor voetballiefhebbers. Voetbal draait om veel zaken, maar in the end gaat het vaak toch om één ding… winnen! Wij bieden je graag de mogelijkheid om ook te winnen!

Bij FootballDesign vinden we persoonlijke service en betrokkenheid erg belangrijk. Wij zijn dan ook erg nieuwsgierig hoe onze unieke voetbaldesigns een plek hebben gekregen in het interieur van onze klanten.

Deel & Win

Deel je mooiste foto van jouw FootballDesign product via onze social media kanalen en maak kans op aantrekkelijke prijzen. Plaats je foto op social media en tag ons: @footballdesignartoffootball.

Ieder kwartaal wordt uit alle inzendingen een selectie gemaakt en uiteindelijk één winnaar gekozen. De winnaar van onze foto-actie mag een design naar keuze uitzoeken op onze website. Leuk om weg te geven, maar natuurlijk ook om zelf te houden.


Algemene voorwaarden winactie

Door deel te nemen aan onze foto-actie verklaren de deelnemers zich akkoord met het toepassen van de actievoorwaarden.

De deelnemers verklaren middels deze deelname uitdrukkelijk dat zij alle auteurs- en intellectuele eigendomsrechten van de gedeelde foto’s bezitten en vrijwaren FootballDesign van iedere aanspraak door derden. Wanneer foto’s ingestuurd worden voor gebruik worden eigendomsrechten overgedragen aan FootballDesign.

Door deel te nemen aan de fotowedstrijd geeft de deelnemer FootballDesign het recht de ingestuurde foto’s zonder vergoeding en vrij van (re)productierechten op haar website en social media te publiceren. Ingezonden foto’s worden nooit met derde partijen gedeeld.

Medewerkers van FootballDesign zijn uitgesloten van deelname aan de winactie. Ingezonden foto’s waarop portretrecht van derden van toepassing is zijn uitgesloten van deelname. Over de uitslag van de winactie kan niet worden gecorrespondeerd.